Bogdan Tănase
                   Fondator, Președinte, reprezentant legal

Bogdan este membru fondator al asociației din anul 2007, anul înființării asociației.  Este un soluționist responsabil cu stabilirea direcției generale și strategiei de activitate pentru asociație.

 

 

 

 

                  Răzvan Gavrilescu 
                  Director Executiv, Membru în Consiliul Director

Răzvan este consultant cu o experiență bogată în spate, având peste 15 ani de experiență de management, marketing și comunicare în 3 din Top 5 agenții de publicitate multinaționale prezente pe piața românească. Răzvan are un Executive Master of Business Administration de la Universitatea Washington din Seattle – SUA, zeci de training-uri la activ, expertiză în start-up-uri şi în dezvoltarea şi reorganizarea de companii.

 

 

 

 

                   Lydia Gongu 
                   Director Economic, Membru în Consiliul Director

Lydia este profesionist in domeniul financiar. Este Expert contabil membru CECCAR,   Auditor financiar membru CAFR, Consultant fiscal membru CCF. Experienta de peste 30 de ani a Lydiei in domeniul economic ar putea fi sintetizata ca: pregătire, profesionalism, tenacitate, energie, pasiune și multă muncă.

 

 

                   Pierre Joseph de Hillerin 
                    Membru în Consiliul Director

Pierre este cercetător la Institutul de Științe Spațiale, București-Măgurele, Profesor și Conducător de Doctorat la Universitatea din Pitești și fost Președinte al Centrului pentru Dezvoltarea Performanței Umane. Printre altele Pierre a inițiat la INCS importante proiecte naționale și internaționale, inclusiv utilizarea GRID, cea mai importantă rețea de calcul, creată și dezvoltată la CERN, pentru explorarea datelor din aplicații spațiale în domeniul evaluării, antrenării şi atestării performanțelor umane și amplasarea datelor privind parametrii vitali ai persoanelor supuse la condiții extreme.