Echipa

Echipa 2017-04-03T10:57:14+00:00
Bogdan Tănase
Bogdan TănasePreședinte
bogdan.tanase@exino.ro
Lydia Gongu
Lydia GonguDirector Economic
lydia.gongu@exino.ro

Lydia este profesionist in domeniul financiar. Si-a inceput activitatea ca economist in anul 1984 in cadrul unui mare trust de constructii, parcurgand in primii 7 ani toate nivelurile ierarhice si  ocupand in 1991 functia de Director Economic.

Din 1992 activeaza in domeniul privat ca manager al unei firme de expertiza contabila, dobandind certificarile profesionale de Expert contabil membru CECCAR,   Auditor financiar membru CAFR, Consultant fiscal membru CCF.

Experienta de peste 30 de ani a Lydiei in domeniul economic ar putea fi sintetizata ca: pregatire, profesionalism, tenacitate, energie, pasiune si multa munca.

Răzvan Gavrilescu
Răzvan GavrilescuDirector Executiv
razvan.gavrilescu@exino.ro

Răzvan este consultant cu o experienţă bogată în spate, având peste 15 ani de experienţă de management, marketing şi comunicare în 3 din Top 5 agenţii de publicitate multinaţionale prezente pe piaţa românească,

Are un Executive Master of Business Administration de la Universitatea Washington din Seattle – SUA, zeci de training-uri la activ şi, expertiză în start-up-uri şi în dezvoltarea şi reorganizarea de companii.

De-a lungul anilor, şi–a dezvoltat calităţi şi abilităţi excelente de comunicare şi negociere, de training şi de coaching.

Îi plac călătoriile, ski-ul, muzica şi dansul.