Oferă din timpul, cunoştinţele, abilităţile, talentul şi entuziasmul tău pentru a ajuta un alt antreprenor! Asociația Exino sprijnă voluntariatul şi încurajează implicarea unui număr cât mai mare de voluntari în proiectele derulate.

Voluntariatul reprezintă activităţile de interes public desfăşurate din propria iniţiativă de orice persoană în folosul altora, fără a primi o contraprestaţie materială.

Asociația Exino sprijnă voluntariatul şi încurajează implicarea unui număr cât mai mare de voluntari în proiectele derulate.

Ce activităţi vei desfăşura ca voluntar?

>>> Sesiuni informative privind avantajele antreprenoriatului și ocupării pe cont propriu, utilizarea în singuranţă a internetului, combaterea violenţei, educaţie pentru sănătate (sunt organizate traininguri şi sunt oferite materiale şi instrumente de suport).

>>> Lecţii şi activităţi recreativ-educative cu copiii din centrele educative, copiii a căror părinţi cunt plecaţi să muncească în străinătate, copiii refugiaţi şi solicitanţi de azil, copiii din centrele de plasament.

>>> Participări în cadrul evenimentelor, campaniilor, târgurilor, conferinţelor, taberelor, şcolilor de vară și workshopuri-lor.

>>> Iniţiative proprii ale voluntarilor.

>>> Activităţi de fundraising: organizare de târguri, gale, campanii de strâgere de fonduri, evenimente, excursii şi activităţi.

Cum procedezi?

Scrie un mesaj la adresa exino@exino.ro care să conţină:
– o scurtă descriere despre tine (sau CV ataşat)
– răspunsul la întrebarea: De ce vrei să fii voluntar?

Vei primi un mesaj cu propunerea pentru o întâlnire în cadrul căreia afli toate detaliile privind activitatea ta de voluntar.