Fi ceea ce visezi

Home/Educatie antreprenoriala/Fi ceea ce visezi

Dna. Luminita Vlaicu din Judetul Sibiu

Mă numesc Luminiţa am 25 de ani, absolventă al cursurilor Masterale în domeniul Design de Produs pentru Dezvoltare Durabilă şi Protecţia Mediului la Universitatea Transilvania din Braşov, specializarea Ingineria Sistemelor de Energii Regenerabile.

Domeniu care m-a pasionat încă de la depunerea dosarului de înscriere visând ziua în care voi putea întreprinde ceva pe cont propriu. După caţiva ani de studiu am avut ocazia de a participa la concursul idei de afaceri organizat de Asociaţia Exino astfel încât am reuşit să întemeiez o afacere în domeniul energiei verde, oferind consultanţă şi dezvoltand proiecte îndrazneţe care să pună bazele dezvoltării energiilor regenerabile în România, astfel încât sa ne bucurăm de o schimbare în bine asupra comunităţii noastre.

Vreau sa fac echipă tânără, formată din tineri ambiţioşi şi optimişti la fel ca mine. Să iubeasca România şi să nu uite că în ţara lor se pot face multe schimbări economice, de mediu şi informaţie.”

”SC RENERG SRL”, denumire a firmei în care eu sunt administrator, are ca bază promovarea energiei verde în tot ce ce cuprinde consultanţă, studii tehnice şi de fezabilitate, proiecte de implementat catre autorităţi precum si jucătorii economici. Cred în parteneriate deoarece un partener potrivit face echipa să fie puternică şi creativă.

Motto-ul meu: Fi ceea ce visezi.

2017-03-23T17:50:29+00:00